×

Dette er en demoversjon av kurset. Du kan klikke på den leksjonen som er tilgjengelig ved å klikke på tallet i boksen nederst. 

Dersom du trykker på knappen "i" får du informasjon om hvordan du skal gå gjennom kurset. Dersom du trykker på knappen "?" genereres det en e-post fra det e-postprogrammet du bruker slik at du kan sende oss en e-post med spørsmål om du har det. Enten faglige, tekniske eller andre spørsmål. 

Dersom du trykker på knappen "Diskuter" nederst til høyre åpnes det opp et diskusjonsforum hvor du kan komme i kontakt med andre kursdeltakere som tar det samme kurset. 

Klikk deg litt rundt og klikk på "ta prøven nå" dersom du ønsker å teste deg litt på oppgavene.

Temakurs diabetes

Beskrivelse

Diabetes mellitus kalles ofte kun diabetes eller omgangsspråklig for sukkersyke.  Karakteristisk for denne kroniske sykdommen er en for høy konsentrasjon av sukker i blodet med forstyrrelser i karbohydrat-, fett-, og proteinomsetningen.

 

Ta dette e-læringskurset for å lære mer om diabetes og behandlingen av diabetes. Kurset gjennomgår følgende temaer:

 

Teksten er utarbeidet av Cand.pharm Karin Willoch og er basert på eget arbeide, og kvalitetssikret av fagsykepleier hos Ambio Helse. Kurset tar omtrent 1 time å gjennomføre, og man har en periode på 30 dager å gjøre det ferdig på. I løpet av den perioden kan man logge seg inn og ut av kurset som man ønsker å fortsette der man slapp. Kursinnholdet er tilgjengelig for deg i 1 år etter endt kurs. 

 

Kurset kan kjøpes med kort her på www.helsekursportalen.no og arbeidsgivere tar kontakt med oss for administratortilgang og vanlig fakturering. 

Innhold

  1. Hva er diabetes mellitus?
  2. Behandling av diabetes