Øving i medikamentregning For studenter, sykepleiere og interresserte

Beskrivelse

Kurset består av opplæring i legemiddelregning. Modulen etterfølges av praktiske øvingsoppgaver som kandidaten må bestå minimum 90 % riktig for å få godkjent prøven. Godkjent prøve resulterer i et kursbevis som beskriver hva du har gjennomgått. Kurset gir deg som er sykepleierstudent et godt grunnlag i legemiddelregning og hjelper deg i å bestå eksamen. Det faglige innholdet er tilgjengelig for deg i 3 år etter endt kurs. Kurset kan du gjennomføre på smarttelefon, nettbrett eller pc. 
 
Kurset tar omtrent (avhengig av person) 1-2 timer å gjennomføre. Man får en periode på 30 dager å fullføre og du har flere forsøk på å klare selve kurset. I denne perioden kan man logge seg inn og ut av kurset så mye man ønsker og fortsette der man slapp.
 
Vi hjelper deg også med din første jobb som ferdig utdannet sykepleier. Gå inn på AMBIO Helse og registrer din CV i dag så tar vi kontakt med deg! Du får muligheten til å søke jobber mellom utallige spennende arbeidsplasser både i kommunehelsetjenesten og på sykehus rundt omkring i Norge.

Kilder til kurset

Innholdet er utviklet i samarbeid med Høgskolen i Østfold og Høgskolelektor Hilde Marie Andreassen.