E-læringskurs helse: Et allsidig, konkurransedyktig tilbud

25 februar 2021

Som nettbasert kurstilbyder har Helsekursportalen et allsidig utvalgt av e-læringskurs som passer ulike typer ansatte som jobber med helse- og omsorgstjenester (e-læringskurs helse). Enkelte av kursene er også godt egnet for privatpersoner som vil friske opp kunnskapsnivået sitt eller tilegne seg ny lærdom. Vi har også egne kurs spesielt rettet mot brukerstyrt personlige assistenter

E-læringskurs helse

Faglig relevant og tilgjengelig

Kursene våre er utviklet med tanke på brukervennlighet, kvalitet og faglig relevans. Vi er opptatt av at våre kunder skal ha gode, oppdaterte kunnskaper som er lett anvendelige.

De ulike kursene våre består av flere moduler der kursdeltakere får muligheten til å teste seg selv etter hvert som kurset utføres. Når man arbeider med pasienter, brukere og pårørende er det viktig å være trygg på egen kunnskap, noe våre kurs vil være med på å sikre. 

E-læring – et godt alternativ

Helsekursportalen er opptatt av gjøre godt faglig innhold enkelt tilgjengelig for målgruppene, og hos oss er det mange kurs å velge mellom. Hvert kurs vil variere i lengde avhengig av tema, og gir kursdeltakere flere muligheter til å bestå over en varighet på 30 dager.

I våre e-læringskurs tar vi opp alt fra viktigheten av ernæring hos eldre til psykisk helse, kognitive vansker og basale livredningskunnskaper (avhengig av tema for kurset). Kursene får deltakere til å reflektere over viktige faglige spørsmål og gjør det mulig å bli mer forberedt på arbeidet med pasienter og pårørende.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvilke kurs tilbyr dere?

Vi er stolte av å kunne tilby et bredt utvalg av kurs, blant annet innen hjerte- og lungeredning, smittevern, ernæring og legemiddelhåndtering – for å nevne noen. Uansett hva ditt behov er, vil du få tilgang på et brukervennlig kurs som du kan fullføre hjemme i din egen stue. E- læringskurset gir vi deg hele 30 dager på å fullføre, slik at du selv kan tilpasse kurset etter din arbeidsdag. Se våre nettsider for et fullstendig utvalg.

Hvorfor skal jeg velge et e-læringskurs?

Hos Helsekursportalen kan du gjennomføre et e-læringskurs uten at det går på bekostning av kvalitet. Det er stadig flere som benytter hjemmekontor, som arbeider i turnus eller som har skiftende vakter. Med andre ord kan det være utfordrende å få tid til alle prioriteringer man skal rekke i løpet av en arbeidsuke. Et e-læringskurs gir deg den fleksibiliteten du trenger for å kunne rekke middag, arbeid, hente barn i barnehagen og oppdatere dine faglige kunnskaper. Du kan logge på før tidligvakten, etter endt kveldsvakt eller gjennomføre det på en søndag. Kurset gir deg anledning til å skreddersy kurset etter hverdagen din – ikke omvendt.

Hva koster kursene deres?

Våre e- læringskurs er konkurransedyktige i pris, tilbyr kunden stor fleksibilitet i gjennomføring og resulterer alltid i bevis ved bestått kurs. Våre priser varierer avhengig av lengde og hvor omfattende kurset du ønsker er. Kontakt gjerne din arbeidsgiver for å se om de sponser kursdeltagelse, da våre kurs benyttes både av mindre arbeidsgivere og større bedrifter for å friske opp ansattes ferdigheter og kunnskap.

Hvem kan melde seg på kursene deres?

Kursene våre er åpne for alle, både i privat regi og for deg som ansatt. Kursene er spesielt populære hos helsepersonell, da de fleste av kursene våre er rettet spesifikt mot denne målgruppen. Våre kurs passer blant annet deg som jobber innen helse- og omsorgssektoren, er brukerstyrt personlig assistent eller arbeider ved et sykehjem eller institusjon.

Hvem anbefaler dere e-læringskurs helse for?

Kan tenkes det er lenge siden du fullførte din formelle utdannelse, og derfor ønsker en oppfriskning? E- læring passer ypperlig til dette formålet. Helsekursportalen tilpasser for øvrig innholdet i kursene etter målgruppen. Ønsker du for eksempel et hjerte- lungeredningskurs, eller det høyst aktuelle basiskurset i smittevern og hygiene, er disse tilpasset et allment nivå. Det er enkelte av våre temaer som er mer avanserte, slik som for eksempel legemiddelhåndtering og tvang om makt etter lov om kommunale helse- og omsorgstjenester. Disse er rettet mot helsepersonell. Ta gjerne kontakt med oss dersom du er usikker på om et kurs passer nettopp deg og ditt behov.

0

Your Cart