Artikler

Diabetes – Symptomer og helsekurs

Helsekursportalen tilbyr e-læringskurs i diabetes, rettet mot helsepersonell for å øke kunnskap og gjenkjenne symptomer. Les mer og meld deg på her.

LES MER

Helsekurs på nett for brukerstyrte personlige assistenter

Helsekursportalen er opptatt av å formidle faglig kunnskap på en enkel, tilgjengelig måte. Vi tilbyr en rekke ulike kurs, blant annet for BPA-assistenter.

LES MER

Medisinkurs for ulike typer helsearbeidere

Uansett kunnskapsnivå vil du hos oss finne et medisinkurs som kan benyttes som selvstudium, tilpasset deg som ønsker en faglig oppdatering. Se vårt utvalg her.

LES MER

De fem R-ene – økt kunnskap med medisinkurs på nett

Medikamenthåndtering kan høres enkelt ut, men favner en rekke sammensatte ferdigheter og kunnskaper. Har du for eksempel satt deg inn i de 5 R-ene?

LES MER

Medisinhåndtering: Hvem har ansvaret?

Det kan være utfordrende å passe på at alle ansatte har den rette kompetansen til riktig tid. Hvem har så ansvaret for å sikre og følge opp dette?

LES MER

Medisinkurs på nett – alltid et skritt foran

Ønsker du en enkel, effektiv og faglig solid måte å studere eller oppdatere dine medisinkunnskaper på? Ta et medisinkurs hos Helsekursportalen.

LES MER

Medikamenthåndteringskurs for sykepleiere

Vi tilbyr kurs i medikamenthåndtering tilpasset sykepleiere. Meld deg på vårt nettbaserte kurs allerede i dag og fullfør i eget tempo i egen stue.

LES MER

Nettkurs: Det effektive, læringsrike kursalternativet

Få tilgang på nettbasert læring fra din egen stue akkurat når det passer deg. Vi har et omfattende utvalgt av nettkurs for blant annet helsefagarbeidere.

LES MER

E-læringskurs helse: Et allsidig, konkurransedyktig tilbud

Helsekursportalen har et allsidig tilbud innen e-læring som både passer ulike typer ansatte innen helse- og omsorgstjenester og privatpersoner.

LES MER

Smittevernkurs: Hvorfor er smittevern så viktig?

Smittevern har vel aldri vært mer aktuelt enn nå. Trenger du en oppfriskning eller grunnleggende kunnskap, kan du ta vårt smittevernkurs allerede i dag.

LES MER

Ernæringskurs: Bidrar til å hjelpe andre

Har du behov for å lære mer om kosthold og ernæring? Uansett om det er i tilknytning arbeid i helsesektoren eller privat, vi tilbyr ernæringskurs.

LES MER

HRL-kurs: Burde du kunne hjerte- og lungeredning?

Du vet aldri når en akutt situasjon vil oppstå, og med kjennskap til hjerte- og lungeredning vil du kunne redde liv. Vi tilbyr nettbasert HLR-kursing.

LES MER
0

Your Cart